ЮНИМАСТЪРС ЛОДЖИСТИКС ЕССИЕС ЕООД
Юнимастърс Лоджистикс е мултинационална компания, работеща в сферата на доставките с присъствие в 3 държави, с 10 офиса и представителства на партньорски принцип в над 100 страни. В отдел корабно снабдяване, екип от 20 млади, но опитни професионалисти, ежедневно осигурява най-добрите решения за нашите клиенти и партньори.


Благодарение на нашата уникална логистична мрежа и възможности, нашите клиенти получават комплексен продукт – своята поръчка, доставена, където е необходимо – на разумна цена. Ние представляваме Castrol/BP и Vecom за морските им продукти в България. Нашият опит и експертни знания ни утвърдиха като основен доставчик на всички български кораборемонтни заводи и корабособственици. Ние членуваме в ISSA и IMPA и сме най-предпочитан доставчик, съгласно страниците на ShipServ за България и Румъния.


Ние осъществяваме ежедневни доставки на свежи продукти и акцизни стоки, общо техническо снабдяване – палубно, машинно, кабинно и навигационно. Доставяме въжета, проволки, котви и котвени вериги. Доставяме и сервизираме спасително имущество, съгласно изискванията на корабните регистри в наша собствена станция. Доставяме технически газове, химикали и масла и изпълняваме комплексни заявки на уникално оборудване за специализирани кораби и проекти. Подържаме складови наличности на морски карти, морска тръбна арматура и фланци съгласно стандартите на DIN и JIS, морски химикали и масла, цинкови и алуминиеви протектори, пневматични инструменти, манометри и много други ежедневно използвани морски и индустриални консумативи.


Ние доставяме решения – иновативни, гъвкави и икономични – в унисон с изискванията на нашето съвремие.